/** * @license * MyFonts Webfont Build ID 484582 * * The fonts listed in this notice are subject to the End User License * Agreement(s) entered into by the website owner. All other parties are * explicitly restricted from using the Licensed Webfonts(s). * * You may obtain a valid license from one of MyFonts official sites. * http://www.fonts.com * http://www.myfonts.com * http://www.linotype.com * */
2 juni 2022

Atle förstärker organisation med Cecilia Sjöberg och Joanna Bill

Atle
Press

Det är med stor glädje vi hälsar Cecilia Sjöberg och Joanna Bill välkomna till Atle Investment Services. Cecilia har börjat som ansvarig för Digital Marketing och Joanna som affärsutvecklare på Atle Investment Services.

Cecilia kommer att ansvara för den digitala marknadsföringen för Atle Investment Services varumärken, i dagsläget Humle Fonder, Fondita Fonder och Healthinvest.  

“Cecilia blir ett väldigt viktigt tillskott till teamet med sin kunskap, kreativitet och driv som behövs för att utforska alla de nya, och för fondmarknaden, outforskade kanaler som faktiskt finns att tillgå idag. Vi är övertygade om att med Cecilia på plats kunna uppnå vårt mål med att bli den mest tillgängliga och transparenta fondförvaltaren i den svenska marknaden”, säger Daniel Bodin, Head of Investor Relations på Atle.

Cecilia har sju års erfarenhet som frilansjournalist och en civilingenjörsexamen inom Industriell ekonomi, som hon tog efter att ha läst den femåriga utbildningen på fyra år, exponentiellt.

Cecilia kommer senast från JM och deras traineeprogram där hon arbetat med energiklassificeringsfrågor, krav inom EU-taxonomin samt upphandling av nya IT-system. Cecilia bidrog även med olika initiativ för JMs jämställdhetsarbete. Mycket hållbarhetrelaterat arbete som kommer väl till pass på Atle.  

”Jag har alltid haft ett stort intresse för sparande och började investera i tidig ålder. Jag ser framemot att ha i uppgift att få fler att upptäcka de fantastiska varumärkena som finns under Atle. Det känns viktigt att jobba med att få fler personer att ta del av lika fin överavkastning mot index som jag gjort. För mig som dessutom brinner för hållbarhet och jämställdhet känns det extra roligt att få arbeta med förvaltare som visar kraften i aktiv förvaltning inte bara när det kommer till avkastning, utan även möjlighet att påverka bolagen i rätt riktning.”

”Det känns kul att hälsa Cecilia välkommen till Atle. Cecilia har en spännande bakgrund och blir ett bra tillskott för att stärka vårt erbjudande för fondbolag”, säger Gustav Ohlsson, VD för Atle.

Joanna Bill kommer i rollen som affärsutvecklare att bland annat arbeta med hållbarhet, Atles interna processer, affärsutveckling och stötta förvaltningen.

”Det ska bli väldigt spännande och inspirerande att få arbeta med hållbarhet på hos Atle, då det är något som jag brinner för. Jag ser även fram emot att få utvecklas tillsammans med alla kreativa och drivna personer som arbetar i teamet”, säger Joanna Bill. 

Joanna är nationalekonom med erfarenhet inom bank och finans och har tidigare varit på SEB inom Structured Trading Operations. Nu senast kommer Joanna från Wahlstedt Sageryd Financial Services där hon arbetade med fond och finansiella tjänster inom kapitalförvaltning och ansvarade för försäljning, kundrelationer och marknadsföring. 

 ”För förvaltare som vill lansera nya verksamheter kommer Joannas erfarenhet vara en viktig tillgång. När vi lanserade TIN med hjälp av Wahlstedt Sageryd var det bland annat Joanna som vi jobbade med och därför känns det extra kul att fortsätta jobba ihop”, säger Gustav Ohlsson, VD för Atle.

”Joanna stärker upp med viktig kunskap inom fondadministration och operations. Joanna har dessutom ett stort engagemang och driv kring hållbarhet vilket hon kommer få många möjligheter att fördjupa sig i. Enormt kul att ha Joanna ombord! Jag är så glad att hon vill vara med på vår resa och att vi får möjlighet att utvecklas tillsammans”, säger Sofia Beckman, VD för Atle Investment Services.

Atle Investment Services AB är ett dotterbolag till Atle Investment Management AB som erbjuder tjänster till Atles delägda fondbolag och en plattform för mindre kapitalförvaltningsverksamheter att växa på. 

Denna sajt använder cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. För mer information besök vår privacy policy.