/** * @license * MyFonts Webfont Build ID 484582 * * The fonts listed in this notice are subject to the End User License * Agreement(s) entered into by the website owner. All other parties are * explicitly restricted from using the Licensed Webfonts(s). * * You may obtain a valid license from one of MyFonts official sites. * http://www.fonts.com * http://www.myfonts.com * http://www.linotype.com * */
7 juni 2022

Humle Fonder förstärker med analytiker

Press
Humle

Atle är glada att meddela att Elin Wiker stärker Humles förvaltningsteam som analytiker.  Elins arbete går ut på att stötta förvaltningen och Petter Löfqvist med bolags- och hållbarhetsanalyser.

"Elin kommer att stärka vårt team på ett oerhört bra sätt. Hon har redan positionerat sig som initierad influencer på Twitter med perspektiven börs, makro och böcker. Med sin kommunikativa och analytiska förmåga kommer Elin lyfta vårt redan starka erbjudande inom småbolag och hållbarhet. Med hennes driv och analytiska förmåga kommer vi att bli ännu mer effektiva i vår expedition för att hitta morgondagens vinnare bland alla hållbara svenska småbolag", säger Petter Löfqvist, ansvarig förvaltare på Humle Fonder.

Elin kommer senast från aktiefonden Case All Star.  Elin började på Case redan 2018 och stöttade förvaltningen av den aktiefonden. Precis den roll hon kommer ha och utveckla på Humle.

Arbetet kompletterades med kandidaturer i både ekonomi och statsvetenskap på Stockholms universitet. Elin bestämde sig redan första dagen för att ta en dubbelkandidat vid sidan av sitt arbete!

Elin har även haft möjlighet att tjänstgöra som nämndeman, vilket bland annat visat på vikten av att saker ur fler perspektiv, som kommer väl till nytta i analysarbetet.

2021 tog Elin också SwedSec-licensen för rådgivare.

"Är väldigt exalterad över att bli analytiker på Humle fonder. Inte bara därför att jag får jobba med en av Sveriges bästa småbolagsförvaltare, Petter Löfqvist, men också för att möta bolag och trycka på vikten av att arbeta hållbart. Det är biljetten in om man vill växa som småbolag i framtiden och vi som fond kan bidra till den utvecklingen. Häftigt!", säger Elin.

Atle Investment Services AB är ett dotterbolag till Atle Investment Management AB som erbjuder tjänster till Atles delägda fondbolag och en plattform för mindre kapitalförvaltningsverksamheter att växa på. 

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att min epost-adress kommer användas enligt vår privacy policy.

Denna sajt använder cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. För mer information besök vår privacy policy.